Etusivu

sky_logo_pieni

SKY-KOSMETOLOGI

Sirkka Aitala & Pirkko Grünn

sirkkajapirkko

» Kauneuden ja hyvinvoinnin
ammattilainen

Kauneushoitola Sirkka Aitala on lahtelainen kauneushoitola, jolla on jo 27 vuoden kokemus korkeatasoisista ihonhoito- ja vartalonhoitopalveluista. Käytämme korkealaatuisia ja tehokkaita Bioline-, Toskani Cosmetics ja EvaGarden -ammattilaissarjoja sekä uusinta teknologiaa. Teemme ammattitaidolla myös ultraääneen perustuvia UltraLiftTM HIFU-kasvojenkohotuksia.

Hemmottelevat hoitomme irrottavat sinut arjesta ja piristävät niin mieltä kuin ulkonäköä. Hoidot suunnitellaan ja valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Samoissa tiloissa työskentelee myös laillistettu hieroja Vera Grünn-Oppland.

Viihtyisä ja rentouttava kauneushoitolamme sijaitsee aivan Lahden keskustassa, torin laidalla. Tervetuloa!

Tutustu Kauneushoitola Sirkka Aitalan palveluihin

» Palvelut

  • UltraLiftTM HIFU – veitsetön kasvojenkohotus ultraäänellä
  • Toscani Cosmetics – kemialliset happokuorinnat
  • Bioline kasvo- ja vartalohoidot
  • Velasmooth-kiinteytys sekä kasvojen- ja vartalon muokkaus
  • RF-kasvohoito ● Ehostus ● Hieronta
  • Timanttihionta
  • Ultraäänikasvohoidot
  • Valoimpulssihoidot
  • RF-vartalohoidot ja kavitaatio
  • Ihokarvojen poisto lämminvahalla
  • Sprayrusketus
  • Kestopigmentointi

Meiltä saa myös lahjakortteja hoitoihin tai vapaavalintaiselle summalle.


Cityklinikka-konsultaatio
cityklinikka

UltraLiftTM HIFU – kasvojenkohotus ultraäänellä
UltraLiftTM on veitsetön kasvojenkohotus, jossa käytetään korkeatehoista, fokusoitua ultraäänienergiaa. HIFU-energia kohdistuu ihon kaikkiin kerroksiin – jopa ihonalaiseen SMAS-kudosrakennelmaan saakka, jota kiristetään myös kirurgisessa kasvojenkohotuksessa. Korkeatasoisella ultraäänellä ihoa voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin esim. laser- tai radiotaajuusenergialla.

Katso video: UltraLiftTM HIFU – kasvojenkohotus ultraäänellä


Hinnasto »

» Tuoteet

Jos luonnollisten ainesosien puhtaus ja toimivuus ovat sinulle tärkeintä, on Bioline Jatò valintasi. Italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti 40 vuotta sitten, kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan, luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka vuonna 1979 lanseerattiin nimellä BIOLINE.

Tänä päivänä Bioline Jatò edustaa pientä mutta arvostettua osaa ammattimaisessa kauneudenhoidossa, jota kehitetään edelleen samalla sitoutumisella ja intohimolla.

Koska luonto ei ole täydellinen, käyttää Bioline Jatò tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa.

Bioline Jatò on lupaus perinteiden jatkuvuudesta sekä arvoista, jotka ovat mahdollistaneet trentolaisen perheyrityksen löytää tiensä maailman huipulle ammattimaisessa kauneudenhoidossa.

bioline.fi


evagarden

EvaGarden ammattimeikkisarja edustaa italialaista laatua, muotia, kauneutta ja 40 vuoden meikkiosaamista. Tuotteissa yhdistyy ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen meikin tekoon. Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja tinkimättä niiden teknisyydestä. Kompakti meikkiteline tuo tyylikkäästi tuotteet esille ja saa asiakkaasi ihastumaan niihin!

evagarden.com

toskani_logo

Toskani on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin.

Valikoimassamme ovat kemialliset happokuorinnat, mikroneulaushoidot sekä TKN MesojectGun neulaton mesoterapia hoidot, jotka antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen. Tehokkuutta hoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamiot eri ihotyypeille. Unohtamatta laajaa valikoimaa kotihoitotuotteita medikaalisten ihonhoitojen jälkeen.

toskani.fi

» Ajankohtaista @kauneushoitolasirkkaaitala Instagramissa

sky_logo_pieni
SKY-KOSMETOLOGI
Untitled
Sirkka Aitala & Pirkko Grünn
Vapaudenkatu 8 A 7, 4.krs, 15110 Lahti
sirkka.aitala@gmail.com

Puh. 040 563 0007
Vapaudenkadulla on maksullisia pysäköintipaikkoja
ja Toriparkki sijaitsee kadun toisella puolella.




KAUNEUSHOITOLA SIRKKA AITALA    |    Vapaudenkatu 8 A 7, 15110 Lahti   |    sirkka.aitala@gmail.com   |    puh. 040 563 0007